Onrustig
Ik voel me onrustig,
Mijn lichaam heeft niet meer die rust van toen!
Ik ben niet meer gelukkig met de dagelijkse dingen,
Ik zou nu het liefste 10 dingen te gelijkertijd doen.
Ik wil weer gaan sporten,
of rennen uren lang,
tot dit gevoel weer ophoud,
deze onrust in me, het maakt me bang!
Ik wil weer gaan studeren,
of op zoek naar een nieuwe baan,
Maar wat als dit een bevlieging is?
misschien kan ik deze spanning helemaal niet aan!
Ik wil weer daten met jongens,
en uitgaan met de meiden,
weer feesten en sjansen,
en thuiskomen op onverantwoordelijke tijden!
Ik wil weer gek doen en genieten,
vollop in het leven staan,
en alle dingen doen die god verboden heeft
en ik de laatste jaren veel te weinig heb gedaan!
Zou deze onrust weer over gaan?
Moet ik iets doen aan al mijn klachten?
Wat als ik dan niet meer de persoon kan zijn,
die andere mensen van mij verwachten?