acht dagen
voor moeders dood
twee jaar geleden
lopen tranen neer
weer beleefde ik die dag
dat moeder zachtjes is ingeslapen
met niemand om haar heen
zo stil als zij was
is ze ook heengegaan
we wisten het wel
dat ze niet sterk genoeg was
om de nierdialyse te overleven
want haar hart ging achteruit
op 20 september 2007
viel het stil
ik was zelf in het ziekenhuis
voor ct scan van mijn buik
moeder
ik mis je zo
mijn herinneringen aan jou
zijn vol van liefde
want dat bezat je enorm veel