woorden schieten me te kort
voor wat ik voor jullie voel,
zeggen kan ik het nog steeds niet,
maar diep vanbinnen
weten jullie wel wat ik bedoel.
Jullie hebben me zien wegglijden,
en dat brak jullie hart,
meter en peter,
jullie stonden steeds voor me klaar,
met kaartje overdonderden jullie mij,
wat is het heerlijk met jullie aan mijn zij.
Nu,maanden later,
ben ik terug uit dat diep dal aan het klauteren,
dat komt mede door jullie,
zonder jullie hulp en liefde
was het nooit gelukt,
jullie hebben me nooit achteruit gestoken
voor al waar ik ook fout aan heb,
jullie zijn me graag blijven zien,
en dat vind ik zo mooi van jullie.
Stilletjes aan kan ik weer
genieten van de kleine dingen,
zoals lachen of gewoon zingen.
Mama,
nu alles weer wat beter gaat,
ik weer weet waar ik in dit leven sta,
zal de druk weer wat minder worden,
maar wat je allemaal voor me gedaan hebt,
vaak krijg ik daar nog tranen van in mijn ogen,
want dat noemen ze onvoorwaardelijke liefde.
Woorden schieten tekort
wat jullie voor me betekenen,
ik hou van jullie
ook al zeg ik dat niet vaak,
het zal altijd zo zijn.