We zitten oude foto's te kijken
praten en lachen om de koppies van toen
Het lieve snoetje van mijn broer
en hoe ik gek kon doen
Ik vraag je of je gelukkig was
of je al wist wat er later nog zou komen
Je strijkt door mijn haar
en ik zie je tranen stromen
"Ik wist niet dat de toekomst pijn ging doen
en waar we doorheen moesten gaan
Maar ik ben altijd gelukkig geweest
dat hebben jij en je broer voor me gedaan"
Het is nu twintig jaar later
ik ben nu aan het studeren
en mijn broer heeft zijn eigen gezin
waarin hij nog zoveel moet leren
We hebben met z'n drieen moeten vechten
en voor papa's fouten moeten boeten
Maar door jou zijn we overal doorheen gekomen
en nog steeds weten we niet wat we zonder jou zouden moeten
*Bedankt voor alles, aller liefste mama, ik hou van je*