Enge droom of werkelijkheid
Slapend in een groot ouderwets bed
een grote minimalistische kille kamer
aan de andere kant een ijzer wentel trap
plavuizen koud en donker op de grond
Plots klinken er kerkklokken
1, 2, 3, 4 , …….12 slagen
geesten in doorzichtige gewaden
Vrouwelijk van aard komen naar beneden
het voelt heel angstig aan
een komt staan naast het grote bed
omklemt mijn middel mijn adem ontnemen
Angst en pijn slaan me om mijn hart
wordt wakker met pijn in mijn zij dit is geen grap
was een droom maar ook werkelijkheid voor mij
(het is een droom van 2 jaar geleden)