Onbedacht
volkomen onverwacht
deze stap die ik neem
deze houd me wel op de been
ik vecht weer verder
ongezworen verder
voor een echt lot dat wel bestaat
een wereld in waar ik niet wordt gehaat
zonder baat
ik stap uit de schaduw het licht in
t is maar wat ik er zelf van vin'
ik ga weer verder ik zie het weer
ik ga dit x voor meer
ik laat nu achter wat ik niet meer nodig heb
ik geef de wereld nu echt een mep
ik ben niet kwaad ik ben blij
blij omdat ik heb gevonden jij
iets om voor te leven
zal er alles voor geven
om alleen al bij je te zijn
t voelt gewoon zo fijn
hergeboren
onverloren
ik ben weer terug in realiteit
nu word mijn leven volledig kwaliteit
voor een ieder die gevallen is
help ik ze een handje overeind en raak ik niet mis
want ik zal de mensen helpen
omdat ook ik ben geholpen
ik zal me nu verder bewegen
en de rest vergeten
wat was is verleden
wat nu is is het heden
wat nog komt is de toekomst
die langzaam langskomt