zij kende elkaar
al verschillende jaren
en dan ineens
slaan liefdesvonken toe
het begon als een sprookje
zonder veel omhaal
vanaf dat moment
houden zij zielsveel van elkaar
voor haar is het
haar prins op het witte paard
ze kijkt naar hem op
ze voelt zich zo gelukkig met hem
haar vreugde kan niet op
als ze haar prins ziet
kriebels in haar buik
haar hart dat sneller klopt
ze willen hun liefde delen
maar vele zijn er tegen
toch is het vrij zeker
dat ze zullen vechten
om bij elkaar te kunnen zijn
op vraag om eens liefdesgedicht te schrijven
heb ik dit gedicht verzonnen