Elke roos die je ziet
koop je voor mij
Geen kans om me aan te raken
gaat aan je voorbij
Je vrienden laat je keihard vallen
alleen om bij mij te zijn
Ze lachen om je verliefde blik
maar vinden het niet fijn
96 smsjes gekregen
alleen nog maar vandaag
Ik weet het inmiddels
je ziet me graag
In de hoop dat je me ziet
zit je overal op me te wachten
Overal waar ik heen ga
kan ik jou verwachten
Maar ik krijg het benauwd
van de aandacht die je me geeft
Krijg steeds meer het idee
dat jij mijn leven ook leeft
Terwijl ik niet eens meer weet
hoe ik mijn leven moet leven
Om jou niet te kwetsen
en jou geen pijn te geven
Dus let ik op wat ik doe, zeg
en tegen wie ik aardig mag zijn
Verstop ik mijn eigen ik
en loop nu zelf met de pijn