Het is zo stil zonder jou,
zonder jou lach waar ik toch nog het meest van houd!
Het is hier eenzaam en kaal,
of ik ooit jou over de drempel haal.
Zou je me ooit mijn excuus kunnen aannemen?
Kun je dan alle leegte wegnemen.
Ik mis je zo want ik hou zielsveel van jou!
Bij jou voel ik mezelf en bij jou ben ik altijd trouw.
Ik heb het nou voor de 5e keer verkloot,
maar help alsjeblieft dit meisje in nood!
En vergeef me nog een keer!
Het gebeurt echt nooit meer!
Ik snap best dat je niks meer met me te maken wil hebben,
maar ik zal jou echt altijd lief hebben!
Alsje, alsjeblieft nog 1x een nieuwe start,
Dan vul je weer opnieuw mijn hart.
Met leven en geluk,
Dat vermindert een zware druk.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ik hou van jou, Voor altijd, wat er ook gebeurt!
Mijn lieve tentenbouwer!!3