Rowen, je bent me achternichtje
was t helemaal vergete toen op ameland zag ik weer je gezichtje
toen zag ik weer dat een gerrits sterk is
was het niet meer gewis
gerrits voor het leven
sta er maar van te beven
Rowen, anthony, eddy
deze gedicht is nieuw voor mijn doen
gaat over andere mensen die gewoon familie zijn, geen zoen
familie van jou zijn is echt vet
je weet toch, wet
je hielp me waneer ik t nodig had
waneer het ff niet meezat
altijd ben je er voor mij
voor altijd gerrits, wij
vergeten worden wij niet
want wij zijn sinterklaas en zwarte piet
deze gedicht is voor jou
omdat je dat zo graag wou
aprecieer dit gedicht
mij liefe achternicht
VinceL \/oor jou rowen