Als je bang bent.
Voor de dingen,
dingen als onwetendheid.
Ga dan op zoek,
een weg banend in je leven.
Sta open voor het onbekende,
neem het nieuwe in je op.
Ontdek de goede kanten,
en laat het slechte,
het slechte wat je bang maakt.
Als een vlek olie in de zee,
gaan naar de onwetendheid.
Waar jij zo bang voor bent...
Saskia B.