tranen vallen neer
vanuit de hemel
mededogen
je hebt genoeg geleden Patrick
in de hemel
mag je verder dansen
wat was je dapper
vind je rust
het is je zo gegund
laat mijn fluister
in dankbaarheid zijn
voor de vreugde die je
toch heel veel mensen bracht