Ochtendgloren
Na een doorwaakte nacht,
het ontwapende licht!
Vol ontzag,zie ik de lucht
langzaam veranderen van
blauw tot een streep licht!
heerlijk,weer een nieuwe dag
weer genieten en ontmoeten er van leren
voor je zelf.........
Een cadeautje,hier te mogen zijn!