Als je eens wist hoe erg ik je mis.
De leegte en stilte die zo pijnlijk is.
Als je eens wist dat ik iedere dag, de vogels vraag om een boodschap van jou.
De vlinders die vliegen fluister ik in hun oor, geef alsjeblieft mijn boodschap door.
Snachts als ik ga slapen hoop ik dat ik je in mijn dromen zie.
Hoop ik dat ik je tegenkom en met je kan praten.
Het doet zo´n zeer als je iemand moet laten, laten gaan.
Als het niet anders kan dan dat.
Je hebt zo hard gevochten m´n lieve schat.
Als je eens wist...
Als je eens wist dat ik dit nu schrijf.
Dan zou ik schrijven dat ik je mis.
Dat mijn allesie uit mijn leven is weggenomen.
Ik wacht nog steeds op die dag, die boodschap, op dat ene moment dat wij elkaar weer tegen komen.
En als dat moment daar is zal ik je vasthouden als nooit te voren.
Maar voor nu hoop ik dat je mijn boodschap kunt horen.
liefs,
Je kleindochter