Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
arm of rijk, we zijn nooit gelijk!
Hij heeft alle mensen dit gegeven!
van God mag iedereen leven!
hij heeft voor iedereen in zijn leven een taak
en Hij wilt ook graag dat ik die maak
die 1e persoon is arm
en sommige hebben het in een villa lekker warm
maar vroeg of laat veranderd er wel iets
en dan ben je bevoorbeeld alles weer kwijt in het niets
en de armen krijgen dan misschien een baan
nu kunnen de armen weer op hun eigen voeten staan.
na een tijdje zijn iedereen in de wereld gelijk!
de arme niet arm die rijke niet rijk!
God wilt echt dat iedereen hetzelfde is!
maar er bestaan toch ook geen helemaal dezelfde vis!
we zijn hoe we zijn!
het maakt niet uit groot of klein!
we moeten gewoon voor onszelf opkomen!
en zorgen dat de armen ook op een deftige plaats kunnen wonen!
laat die arme mensen nooit alleen!
want sommige gebruiken als deken een steen!
de rijken moeten niet alleen aan hunzelf denken!
maar ook een beetje geld aan de arme schenken!
arm of rijk!
mooi of lelijk!
we zijn nooit gelijk!
Reacties op dit gedicht
~britt~ vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
M-Rose
:
Woensdag, september 16, 2009 00:43
jij bent een mooi stralend lichtje
je brengt warmte in je woorden
met dit naastenliefdevol gedichtje
maak het goed op school
ik groet-je
Over dit gedicht
Auteur:
~britt~
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
15 september 2009
Thema's:
[Geloof]
[Leven]
[Leven]