Mina,
Je bent mijn beste vriendin en ik hopelijk je beste vriend.
Al weet ik dat je met momenten iemand beter dan ik verdient…
Maar ik doe mijn best, en dat doe ik voor jou, want je bent echt een prachtvrouw…
Ergens diep in je hartje besef je wel hoeveel ik van je hou…
In het verleden hebben we al woorden gehad, maar die vergeten we, en strijken de plooien weer glad..
Want ik wil jou als vriendin nooit van mijn leven verliezen, ook niet als ik tussen iemand anders zou moeten kiezen.
Je bent echt een speciaal iemand in mijn leven en zo iemand als jou kom je niet vaak tegen.
Niemand kan ooit tegen je opwegen.
Als ik je knuffel voelt het zo goed aan, dat ik je niet meer uit men armen wil laten gaan.
Nu zijn er alweer tien jaren voorbij.
En ik hoor nog bij jou, en jij bij mij.
Ik weet niet wat je met me doet,
maar ik weet niet wat ik zonder je moet
Ik wil echt met jou over alles praten
Al lukt dat me soms niet al te goed
Ooit krijg ik wel die moed.
Maar wat wil ik jou eigenlijk met dit alles bedoelen?
Jij bent de enige die me iets kan laten voelen.
Je bent zo mooi, zo teder, zo lief
Echt ieders hartendief.
Weet dat ik je altijd zal steunen, jou schoudertje om op te leunen :p
Ik zal er echt altijd voor je zijn en beschermen tegen elke pijn.
Het is een eer dat ik je mag kennen, en ik hoop je nog veel te mogen verwennen.
Tenslotte wil ik je bedanken voor je vriendschap die je me geeft in het leven,
En hoop dat we samen nog veel mogen beleven.
Van Tommytjeuh, xxx