Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Voorbij Tijd en Wijle
"Voorbij Tijd en Wijle"
Copyright (c) 2009.09.16 by Werner Domroese
in 't echt hebben wij elkaar nimmer ontmoet
jouw gelaat heb ik zelfs op een foto niet gezien
noch heb ik 't geluid van jouw stem gehoord
doch jouw woorden galmen door mijn hoofd
als een echo die nog in mijn gedachten doolt
ik mis onze openhartige gesprekken van weleer
jouw enthousiasme is gedoofd
het vertrouwde is er voor jou af
wat eens was geldt nu niet meer
doch al weet ik niet waarom
als tijd weer even stil staat
denk ik nog steeds aan jou
want ieder rustmoment
herinnert aan die vriendschap
vrijblijvend en ongebonden
bij haar voelde ik mij vrij
Over dit gedicht
Auteur:
Werner Domroese
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
16 september 2009
Thema's:
[Vroeger/Herinneri]
[Vriendschap]
[Bewondering]