Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
opstandig
Ik ben opstandig
ben mezelf totaal niet
alles gaat door me heen
ik ben bedonderd
en dat maakt me kwaad
hij laat me niet met rust
krijg slijmende brieven
dat ik hem een tweede kans moet geven
dat hij geschokt is
en dat hij van me houd
maar hoe kan iemand van me houden
als hij me maar èèn keer heeft gezien
ik ben kwaad
om het onrecht wat mijn wordt aangedaan
Reacties op dit gedicht
tulpje vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Anastacia
:
Donderdag, september 17, 2009 00:28
laat je niet gek maken door dit je kan er beter boven staan hij is je niet waard liefs xxx
Over dit gedicht
Auteur:
tulpje
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
16 september 2009
Thema's:
[Kwaad]