omg je maakt me zo blij
ja jij
ik zei dat ik je leuk vind
geen gewone woorden in de wind
daarna noemde je me schat
ben t leven niet meer zat
ik sta op voor jou
ik vecht weer door omdat ik van je hou
ik berecht weer door, op alles en hoe het zou
de aap is nu mooi uit de mouw
ik zie ons al staan, wij
ja ik en jij
samen bij een oranje zon
de eerste keer dat ik won
jij bent van mij
ik ben van jou
wij en wij
omdat ik van je hou
Vince(l)Sietske