Het is vroeger wat ik mis.
Bedankt dat de drank nu veel belangrijker is.
In mezelf kan ik blijven hopen.
Helaas is je genezing niet te kopen
Anders had ik mij al lang blut betaald .
Zoadat de geschiedenis zich niet steeds herhaalt.
Nu kan ik je enkel nog ‘papa’ noemen in gedachten.
Op verandering, zal ik wel blijven wachten.