Als klein meisje
Begon ik al met schrijven
Terwijl dyslexie heerste in overvloed.
Dromend in mijn eigen wereldje
Schreef ik de raarste gedichtjes
Maar het deed me goed.
Nu vele jaren later,
Ben ik nog steeds verslaaft aan woorden , rijmen en de nederlandse taal
Al zal ik nooit foutloos lezen en schrijven
Dichten in raadsel
Is mijn praten ,
alleen dan non-verbaal.