Nooit meer.
Nooit meer zal ik me blootgeven
zodat ik me kan kwetsen
Het wordt tijd om die denkbeeldige muur
rond mijn hart weereens te metsen
De bloem die zich toont aan de zon
is glorieus in bloei voor even
maar na verloop van tijd
zal haar schoonheid niet overleven