Blijf jezelf!
Mijn levensles is om vooral jezelf te blijven
Doe je niet beter voor
Geef fouten toe (hoe gênant je je ook zal voelen)
Daarmee win je ieders respect
Eerlijkheid duurt soms inderdaad lang
Toch zal het uiteindelijk gewaardeerd worden
Er zijn mensen die over de rug van een ander gaan
Bedenk dan dat zij het geluk nooit vinden zullen
Erken je fouten
Er is soms veel moed voor nodig
Toch zul je anders geen innerlijk geluk vinden
Zoveel meer waardering zul je winnen
Laat mensen zien dat je vecht om je zwakke kanten bij te schaven
Laat ze maar wijzen of lachen
Deze mensen zullen er nooit komen
Hou je eigen doel voor ogen
Mensen die er tijd voor hebben om jou te volgen en weg te wimpelen
Ach die hebben zelf geen leven of vrienden
Voor vrienden en je partner moet je er zijn
Dan heb je geen tijd voor antdie andere mensen
Ik hou heel veel van een heel speciaal meisje
Niemand kan mijn gevoel daarin veranderen
Zelfs ik zelf niet
Ik hoop alleen nog dat ook zij dat ziet
Ik heb dan zo mijn kuren
Maar mijn liefde is onvoorwaardelijk
Tijd heb ik nodig om dit te uiten
Al die praatjes sluiten mij te buiten
Mensen hebben allemaal maar praatjes
Maar daarin valt geen liefde te uiten
Liefde komt van binnen
Voelen, genieten en beminnen
Liefde is wat ik nodig heb
Veel vraag ik niet
Een hoop vrolijkheid en lol is wat ik zoek
Het moet als vanzelf gaan, dat geeft je moed
Jezelf zijn en van simpele dingen genieten
Niets nodig hebben om samen gelukkig te zijn
Pas als je dat hebt voelt het vertrouwd
En kan ik zeggen: Zij is waar ik zo van houd
Waar ben je nou?
Ik kan niet meer wachten…
Ik mis je zo…
Wist ik maar waar je was...
Ik heb jou nodig…
Je bent zo mooi…
Mag ik je zien?
Jou…? gewoon jou!?