Een kaarsje staat voor het raam
Het vlammetje gaat steeds heen een weer
Het vlammetje danst in de wind
Het vlammetje is net een Mensen leven
Het vlammetje wordt geboren
Het groeit tot een mooie ontwikkelde vlam
En je weet nooit wanneer die stopt
Dan houdt het vlammetje er zomaar mee op
Dan weet je dat de mens dat leventje dooft
Het leven van een vlammetje is onzeker
Bij een vlammetje weet je nooit wanneer die stopt