mn litekens herrineren me
dat het verleden echt is
een verleden dat ik nooit gewenst heb
nooit gezegt heb
een oranje boom bij zonsondergang
t maakt me nogsteeds bang
je zegt dat ik moet gaan
maar je handen bedelen me om te blijven
je lippen zeggen dat je van me houden
je ogen zeggen dat je me haat
ik zal weer degene zijn die dit achterlaat in stukjes
en jij, jij zal weer aleen zijn met je geheimpjes en spijt
jij beloofde mij de hemel
toen gooide je me weg als een steen
je omarmde me
maar schilde me tot het bot
ik ben er inmiddels wel overheen
en iemand anders houd me nu te been
ik zal nooit vergeten wat jij me aandeed
ik weet nog precies hoe je heet
veraad, haat, woede, pijn
allemaal voelde het niet fijn
het was allemaal schijn
afgesproken werk
ik was ongeloofelijk sterk
totdat je het uitmaakte
waardoor ik weer ontwaakte
nee, geen verdriet meer, ik heb betaald voor jou fouten
met verschillende soorten zouten
maar ik zit nog altijd met de vraag waarom
je me nog kuste de dag dat je me niet meer leuk vond
mentaal was ik niet meer zo gezond
je brak me af alsof een glas brak
je gaf me mooi de zak
ik kon niemand meer vertrouwen
ik was uitgehouden
van mn trots gevallen doordat je zo knap was
van de grond dieper gezonken tot in diepigheid onbeschrijfbaar
zoveel gevaar
vertel me nog waarom...
VinceL(stillbroke)Lotte