Ik heb nog steeds verdriet
ik kan je niet laten gaan
eenzaam en verdrietig blijf ik hier achter
niet wetend waar ik heen moet.
mijn hart, gebroken, leeg, eenzaam en leeg gerooft
en jij was de dief
jij hebt mn hart gestolen zolang ik van je houd
heb ik hem niet terug.
jij zo perfect en zo mooi
ik kan je niet vergeten
ze zeggen dat ik je moet vergeten
simpelweg: ik kan je niet loslaten
je hebt me vast gehouden en ik wil je niet kwijt
ik realiseer me het wel
het is over!!
weg!
ik kan het wel ik kan je loslaten
maar nu nog niet
je moet uit mijn hart
het lukt alleen nog niet
de laatste klanken in mn hoofd:
"Ik hou van je, ik laat je nooit meer gaan"