Het is geen mooi gedicht en het is nog heel saai, dat weet ik, maar ik weet niet hoe ik het moet veranderen, kan iemand me helpen???
Ik stop ermee,
ik wil het niet zeggen.
Het heeft geen zin,
ik kan het niet uitleggen.
Ik stop ermee,
ik wil niet zeggen wat ik voel.
Het heeft geen zin,
ik kan niet uitleggen wat ik bedoel.
Ik stop ermee,
ik wil niets zeggen over mijn verdriet.
Het heeft geen zin,
gevoelens diep van binnen uitleggen,
dat kan ik niet.