Sinds ik jou ken
denk ik elke seconde aan jou
sinds ik je ken
klopt mijn hard sneller voor jou
je laat me blozen
met je lieve smsjes
met die lieve woorden
en gedichtjes
je laat me weten
dat je om me geeft
dat je mij leuk vind
en meer dan dat zelfs!
je bent een moppie
en ik geef ook om jou
ik ben heel erg blij
dat ik je ken!
misschien, ooit, over een tijdje
wordt het dan meer?
of blijft het zo..
de tijd zal het leren!
*,,Hanneke,,*