Sorry
Sorry schat, dat ik je alleen liet
Toch draag ik je altijd bij me in mijn hart
Voor mij was de pijn toen ondragelijk
Waardoor ik jouw liefde had onderschat
Kan ik je laten inzien dat ik je nooit laat gaan?
Is 8 jaar leven in gemis zonder jou genoeg bewijs?
Had ik maar geweten wat je echt voelde
Dan was het nooit zo ver gekomen
Ik vertrouw jou toe mijn pijn
Maar mag dat ook recht in je gezicht zijn?
Ik wil mijn liefde met jou alleen delen
Ik vertrouw alleen nog jou, in tegenstelling tot zo velen
Ik beloof je op mijn vaderland
Dat ik je geen pijn meer zal doen
Jij geeft mij levenskracht
Want die liefde die jij geeft is als een engelenpracht
Ik heb dan ook geen seconde spijt dat ik al die tijd op jou heb gewacht!
Sorry schatje, voor al mijn fouten!
om jou zo te zien, het doet me zoveel pijn!
Xje