ik haat die stomme meester!
die meester die zei dat er niks was,
dat dat ander meisje problemen had,
ik moest maar aan haar denken.
die stomme meester!
gelukkig was er de direkteur,
die mij WEL geloofde,
die er iets aan deed.
ik haat die stomme meester voor eens en voor altijd!!!!