Uit de serie songteksten (11)
aan de hand van
Ilse DeLange - Stay With Me?
"Sometimes I wake to catch the sun
Watch it rise before it runs routines
I turn around you're lying there
Like a Polaroid, a flash of you and me
Love me, never let me go..."
Een vleugje zoete zomer
zit nog in mij
terwijl de herfst komt
de laatste vlinders
ze zijn bij mij.
Mijn roze bril
ligt al jaren thuis
ik verlies mijzelf
het liefst
gewoon in jou.
Al is het in gedachten
loop dan niet weg
en blijf bij mij
laat me niet gaan
hou van mij, van ons.
Momenten zijn er
dat je neigt
de wind te volgen
net zo
als in de luwte van mijn hart
momenten
van blijf bij mij.