Mijn leven
Mijn leven
Een leven die niet altijd gaat
Zoals ik wil dat het gaat
Mijn leven
Mijn wereld
Soms een ineenstorting
Van alle muren
Mijn wereld
Mijn dag
Een vrolijk moment
Een glimlach
Mijn dag
Mijn ruimte
Een wereld met voor en tegenspoed
Waar iedereen welkom is
Mijn ruimte
Mijn ik
Ik ben ik
Maar wie is ik?
Mijn ik
*,,Hanneke,,*