Waarom heb jij mij dit aangedaan
Waarom werd ik gepest,
waarom hielp jij mij niet
waarom was jij mijn mentor,
waarom trapte jij mij nog meer in de grond
Waarom deed je niets om mij te helpen.
Waarom ja waarom zei jij dat als ik meer zou praten het pesten wel zou stoppen.
Waarom ging ik dit geloven.
waarom liet ik dit gebeuren.
waarom, waarom, ik.