Voor een vriendin:
Er zijn ogen in deze wereld
Die zeggen ‘Ik houd van jou.’
Niks is minder waar
Liefde gaat over trouw
En die trouw is ver te zoeken
Wanneer iemand tegen je liegt
Maar toch jou het gevoel geven
Dat jij het niet bent die hij bedriegt
Het spijt me dat ik jou niet kan helpen
Met de schaduwen in je hart
Maar soms is het het beste
Deze reis, dit pad
Alleen af te leggen
Zodat je trots kunt zeggen
Ik heb dit alleen gedaan
En ik ben blijven staan