Ik weet wel wat er met je aan de hand is
Zo gek ben jij helemaal niet
Zij kunnen jou met dat stuk niet helpen
Je bent helemaal vast gelopen en geblokkeerd
Hier kan je niet tegen vechten
Zo ga je er aan onder door
Jouw energiebanen lopen vast
en als dat geen uitweg meer heeft ga je vlak
Ga je shaken, stemmingswisselingen, onrust, van binnen verkrampt in je benen, je onderrug?
Soms alsof je niet meer kan denken, een gevoel van hyperventilatie soms? Alsof er een centrifuge je in je hoofd zit, je suiker niet goed, hartkloppingen, je bloeddruk
evt. je lever en nieoren, altijd moe en de rest..
Je duizeld af en toe in je hoofd...ze zeggen zeker dat je bloedarmoede hebt, want dat zijn de klachten
Je bent sterk en daardoor zo lang door gegaan
Op een gegeven moment ging je over je toeren
Niet meer slapen, haalt je kracht uit middelen?
Voor wat energie en om nog enigzins te functioneren of over te komen
Voelt je onbegrepen, ze zullen je vast iets van complexe en meerdere psychiatrische problematiek naar je hoofd slingeren
Want wat jij hebt staat niet in een boekje
En zal vast als onmogelijk worden weg gewimpeld
Je bent intelligent genoeg en beschikt over veel kwaliteiten
Je vlucht voor vele van deze onbewust weg
Deze moet jij leren gebruiken i.p.v. dat je gek wordt gemaakt
Je bent niet gek of anders
Je bent juist meer dan hen
Mensen noemen je gek of raar
Je merkt hetgene net op wat een ander zal laten
Mensen zien het niet
Zij uiten niet hun ware
Soms moet je uitkijken of jij je gedachten aan iemand uitspreekt
Want dan heb jij het weer gedaan
Het is niet de bedoeling om je te voelen als een pion
Of op de automatische piloot leven
en overal je zo aanpassen aan anderen, met wat ze ook van je verwachten
Inspelen op iedereen
Klopt mijn gevoel over jou?
Want als dat zo is en als je dat wilt, heb ik je zo weer aan de sjouw..!
Je lichaam is op, ik kan je zo niet laten gaan....
Jouw ware binnenkant verdwijnt hierdoor en daar ben je onzeker van, soms bijdehand en snel, soms voel je niks, soms klap je dicht...
Ik meen het en je hoeft je niet te schamen, want dit heb je zelf niet in handen.
X