Te veel dingen zijn er die in een te korte tijd gebeuren
Iedereen die denken het beter te weten en aan mijn hoofd lopen te zeuren
Ook nog langs de spoedeisende hulp geweest, omdat mensen het niet meer weten
Ernstig ondergewicht en uitdroging deed mij en andere zweten
Veel lichamelijke klachten, maar niemand die de oorzaak kent
Onderzoeken hier, pillen daar, ik ben geen experiment
Ondertussen staat mijn hoofd op springen en weet het allemaal niet meer
En krijg ik weer last van oud zeer
Veel herbelevingen en lastige gevoelens
En ervaar ik alles weer intens
Volgende week zou ik een gesprek hebben en krijg ik een diagnose voor de zoveelste keer
En ben er dus niet van plan naar toe te gaan, want het is dan ook, dat ik er alleen voor komt te staan
Mijn moeder mag namelijk niet mee met het gesprek
En dat vindt ik niet fijn, maar ze luisteren niet naar mij en dat doet pijn
Zoveel gedachtes en gevoelens, moeilijk om te verwoorden
Maar na de 14e diagnose ontbreken mij de woorden...