iets liet mij herleven
iets heeft mij vergeven
eens weer heb ik besloten alles te vergeten
een schone appel eten
eens weer ga ik verder
verder en verder
ik sta op uit de schaduw en stap in het licht
om eens weer te zien; je gezicht
onverwacht voor mij
ineens ben ik ietwat weer blij
ik heb een licht gevonden
en mezelf uitgezonden
een weg gezien
waar ik zelf op loop mischien
sta op
blijf niet hangen
no matter what
als het eruit ziet dat alles nog eeuwen doorgaat
maar dat lot je ineens verlaat
als je ineens uit het niet
weer een toekomst ziet
als alle hoop verloren is
zomaar ineens een andere weg geopend is
mn beste vriend gaf me het beste advies,
hij zei: elke dag is een geschenk
en niet een geschonken recht.
neem de weg die het minste afgereist is
die eerste stap die je zet
is het langste gevecht
wat de prijs waard is
is het gevecht ook waard
leef je leven alsof je geen 2e keer geleefd hebt.
die woorden deden mij ontwaken
en zette me aan de juiste zaken
en de juiste daden
het is nooit te laat om naar de sterren te reiken
maakt niet uit wie je bent
ik ben bereid om nog eens weer terug te keren naar deze wereld vol pijn
waar alle liefde hoort te zijn
eens weer een podium beklimmen
eens weer een nieuwe gedachte verzinnen
alles is welkom
maar denk er wel om..
Vince 'moving'