Met je grappen verberg je
De ware jij achter het masker
Maar het lukt en kan niet altijd
Om alles te verbloemen
Want de waarheid zal voor eeuwig
In je hart blijven zoemen
Tot het moment, je masker barst
Alles staat in het licht
Als spotlights op je ware gezicht
En dan uit alles, wat blijkt?
Niets is wat het lijkt!
Zelfs niet voor jouw eigen ogen
Want dat je de wereld voor de gek hield
Dat maakt niets uit.
Het is veel erger…
Dat je tegen jezelf hebt gelogen