Zou je het leuk vinden als ik,
In je oor zou fluisteren dat ik,
Je heb gemist,
Wat zou je denken als ik,
Je spontaan zou omhelzen,
En zou je het prettig vinden als ik,
Je hand zou vasthouden,
Of zou je het fijn vinden als ik,
Zachtjes een kusje,
Op je voorhoofd zou drukken,
En wat als ik,
Je zou.. ?