Ik denk aan gisteren iemand prate tegen mij, Ik verstond er niets van want in gedachten ben ik bij jou...
Je gezicht neemt al mijn tijd in beslag, Ik zie ons samen Is het normaal wat ik zie?...
Nee ik ben aan het dagdromen...Ik probeer mijn gedachten te veranderen maar dat is verspilde tijd...mijn gedachte's zijn nu volkomen op jou gericht...