ooit komt er een dag
dat ik alles positief zie
dat geluk mijn levensweg kruist
dat ik al het nare ben vergeten
daar zet ik nu mijn hoop op
misschien geeft het mij kracht
om verder te blijven vechten
en waarde aan mezelf te hechten
dan zal ik vriendschap durven geven
niet meer bang zijn
om wat andere zullen zeggen
dan zal ik mij kunnen laten gaan