Voel me al een week goed,
Dat geeft me best wel weer moed.
Denk steeds wanneer gaat er weer iets gebeuren,
Waardoor mijn leven weer zwart gaat kleuren.
Dit is bijna iets nieuws voor mij,
En voel me dan ook erg blij.
Hopelijk blijft dit een stijgende lijn,
Want goed in je vel zitten, is toch wel heel fijn.