Ik ben er weer, ik ben erg druk met werk, uit me huis gezet en de rest
Het gaat goed en is leuk, maar even beuken
Drie jaar lang heb ik op een houtje moeten bijten
Nu moet ik even vechten, die crisis moet ik doorstaan
Dat lukt ook zeker
En voor onze toekomst des te beter
De situatie is nogal lastig
Maar ik weet niet wat je nu verwacht
Wat ik wil dat weet ik wel
Wat ik nu zou willen veranderen ook
Maar wat zou nu het beste zijn
Ik weet dat we sowieso allebei rust nodig hebben
Aan mijn belofte blijf ik me houden
Dus wees niet bang mijn lief
Alles komt goed
Daarom ook dat je me hier wat minder vaak ontmoet
Veranderen moet je niet
Ik weet hoe mooi je bent
Ik heb veel gezien en bekeken
Maar op jou raak ik echt nooit uitgekeken
Wil je alsjeblieft blijven zoals je bent?
Het lijkt alsof ik zie jouw schaduw
En jij de mijne
Omdat we bang zijn vallen onze mooie kanten weg
Omdat die zo zuiver en kwetsbaar zijn
Ik ben helemaal niet zo stoer
Het is mijn kleine hartje, alleen voor jou
En geloof me als ik zeg dat ik je wel vertrouw
Ik hou van jouw schaduw
En verstop me daarin :$
Ik laat je nooit meer gaan!