Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Het casino van het leven
Het casino van het leven
Het leven is een net casino
Met winnen en verliezen
Je kan je kans echter keren
Door het spel te leren
Je geeft een slinger aan het rad
En soms ja dan win je wat
Maar heb je het eens fout gedaan
Blijf er dan niet bij stilstaan
Maar probeer het nog een keer
Keer op keer en telkens weer
Tot je de pot hebt gewonnen
En zo opnieuw bent begonnen
Shadow
Reacties op dit gedicht
shadow vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
free
:
Woensdag, april 17, 2002 09:07
hmmm zit wat in....
liefs free
Over dit gedicht
Auteur:
shadow
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
17 april 2002
Thema's:
[Leven]
[IK]