Je bent geboren,
uit pure liefde,
je zult voor altijd bij ons horen.
Ik heb je dicht tegen me aan,
tranen in mijn ogen,
je zult nooit meer weggaan.
Je kleine lijfje, je handje in die van mij,
tranen over mijn wangen,
je maakt ons zo onbeschrijflijk blij.
Je bent nog zo ontzettend klein,
maar je maakt het leven zoveel mooier,
door er alleen maar te zijn.
Ik druk elke dag een kus op je wang,
elke dag vertel ik hoeveel ik van je hou,
en tegelijkertijd maakt het me ontzettend bang.
Bang zijn is niet fout,
het laat eigenlijk aan iedereen zien,
hoe geweldig veel ik van je hou.
Je kleine handje in die van mij,
je oogjes die de mijne zoeken,
de dagen vliegen voorbij,
en geluk overvalt ons...
~Kleine vent, je maakt het leven zoveel mooier, zoveel mooier dan ik ooit had kunnen bedenken~