vechten zolang het kan
want dan
overleven
vooreeuwig streven
een voor een toekomst die bestaat
eentje zonder pijn en haat
ze zeggen altijd liefde is het mooiste
maar altijd eindigt het in pijn
in een ongewild bewustzijn
het verliezen van een liefde
het gekwetst worden door een liefde
als ik dit zo zie
dan weet ik niet meer wie
een traan rolt over mn wang
door de drang
de drang om tegen deze wereld te vechten
voor mn eigen rechten
een wereld vol pijn en haat
maar alleen ik ben kwaad
ik gedraag me als een ander
maar blijf de verbrander
ik kan me niet naar mezelf gedragen
dan zullen ze me beklagen
sullig persoontje
valt op zn boontje
dus ik zal vechten voor mn identiteit
voor vrijheid
voor liberatie
er is al genoeg agitatie
laat me doen wat ik wil
voordat ik je ook verspil
vechten voor het leven
daar staan mensen nog s van te beven