Het gevoel dat mij liet vechten
Jij alleen weet wat ik bedoel
Zelfs geen gedicht
Brengt dit licht
Daarom tussen ons zo weinig woorden
Alleen mijn hartslag was wat wij hoorden
deze draaide over de toeren
En mijn grote pupillen
Het zweet brak me uit
Wat kunnen woorden meer zeggen dan mijn lichaam uit
Er is één uitdrukking
Onvoorwaardelijke ongelogen liefde