Als je de liefde van leven vind
kan je zo blij zijn als een kind
****
Als je naast iemand in slaap kunt vallen
lijkt het alsof je vuurwerk hoort knallen
****
Maar voor die mensen die alleen zijn
Zijn die dingen helemaal niet fijn
****
Voor die mensen zijn die leuke kerstdagen
voor geen meter te verdragen
****
Ze gaan alleen naar de stad
hun leven heeft geen glans, is mat
****
Alleen koken, alleen naar bed
Niemand die de koffie eens voor je zet
****
Niemand om lief te hebben
je zit langzaam voor je raampje weg te ebben
****
Nee, ik vind het triest, ik vind het verschrikkelijk rot
voor die mensen...want die gaan hieraan kapot