Vertel mij eens,
Hoelang dit zal duren,
Zeg mij nou eens,
Nog hoeveel dagen en uren...
Moet ik doorstaan?
Moet ik nog beleven?
Als ik door het lint zal gaan.
Wat voor pijn ik nog moet overleven
Een traan,
Tanden in mijn arm.
Mijn verdriet zal vergaan
Mijn arm is heter dan warm.
Wees nou eens stil,
Geen geluid.
In mijn hoofd is er gegil,
Nagels die pijnigen in mijn huid.
Vertrokken naar mijn plek
Een wereld met muziek.
Een fijn vertrek
Naar mijn eigen gedachtes