vandaag nemen we afscheid van jou
de laatste keer
een laatste groet
lieve ma
je reis was zwaar
maar je mag nu
eindelijk terug
naar de man
met wie je zoveel hebt gedeeld
na het verlies van pa
ben jij nooit meer helemaal
dezelfde geweest
de liefde
tussen jullie
was zo groot
het gemis voor jou
te veel
je had nog je zoon
voor wie je door wou
maar uiteindelijk moest je
toch het gevecht opgeven
je laatste woorden
voor ons
jullie zijn zo lief
blijven in gedachten bij ons
net als jij
lieve ma
het ga je goed
vandaag brengen we jou
ons laatste groet